En ook: duurzame sportkleding
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
Bekijk online
 
Beste Maartje,

Ook zo hard gejuicht bij de recordzeges van 'onze schaatsers' bij de Olympische Spelen? Met een dubbel gevoel misschien, want er is flink wat aan te merken op deze Winterspelen. Gastland China maakt zich schuldig aan ernstige schendingen van de mensenrechten, en de pistes liggen vol kunstsneeuw. Dat kost ontzettend veel water en energie.

Een complexe situatie waar niet direct een oplossing voor is. Daarom zijn we benieuwd: hoe vind jij dat Nederland in de toekomst met dit soort dilemma’s om moet gaan?

Ben je ondertussen geïnspireerd geraakt door de atletische prestaties tijdens de Spelen? In sportkleding van deze duurzame merken verpletter je record na record!

Groetjes,
Maartje & Milou
 
 
Stelling: Nederland moet sporttournooien voortaan overslaan als het gastland mensenrechten ernstig schendt
> Eens, we moeten een duidelijk signaal afgeven
> Eens, maar alleen als we ook actie ondernemen om de situatie in het land te verbeteren
> Oneens, dat is niet eerlijk voor de atleten
> Oneens, het haalt toch niets uit
 

Best gelezen: 8 duurzame droomcampings
We zitten achter ons bureau, maar zijn met ons hoofd al bij de zomervakantie. De tentharingen en slaapzakken roepen! Daarom verzamelden we duurzame campings in Nederland waar je heerlijk kunt ontspannen met je voeten in het gras. En voor de relaxte kampeerder; je kan op veel campings ook gewoon een tipi of hut huren. Scheelt weer bagage. 

Wel snel boeken, want deze campings zijn populair 
 
 
Ook goed om te lezen

 
 
Tomaten uit de badkamer?
Een gebrek aan tuin of balkon hoeft jouw moestuinambities niet in te perken. Binnen kan je ook heel goed een productieve moestuin creëren. En daar hoeven je meubels niet eens het veld voor te ruimen.

Zo kweek je groenten op je vensterbank
 
 
Binnenkijken bij een duurzame woonboot
Je hebt altijd baas boven baas. In de categorie groene bootbewoners zijn dat Nina en Sergio. Ze richtten hun omgebouwde binnenvaartschip bijna volledig tweedehands in met parels van marktplaats en stoepvondsten. En de duurzame inrichting trokken ze naar buiten door met een sedumdak.

Neem een kijkje door de patrijspoort
 
 
Wat vond je van deze nieuwsbrief
:-) :-(
 
zo maakt geld gelukkig | asn bank
Volg ons:
Instagram   Facebook   Youtube   Mail   Mail  
ASN Bank
Postbus 93514
2509 AM Den Haag
Je ontvangt deze e-mail omdat je je geabonneerd hebt op de nieuwsbrief van Voor de Wereld van Morgen, het platform van ASN Bank dat je inspireert om steeds duurzamer te worden.